Розвиток Дитини
Ласкаво просимо на форум про розвиток дитини, щоб скористатися функціями форуму - зареєструйтесь.
Тест на вагітність
Лина
#1 Оставлено : понедельник, 21 февраля 2022 г. 02:38:37(UTC)

Ранг: Сержант Класс 3

Группы: Registered

Доброго вечора усім. У мене вопрос до жінок. Дівчата, скажіть, які є гарні та ефективні тести на вагітність. З якого строку можна робити тест, щоб був точний результат. Чи це не критично?
bubolin
#2 Оставлено : понедельник, 21 февраля 2022 г. 22:36:18(UTC)

Ранг: Звездный Генерал

Сказал(а) «Спасибо»: 6 раз
Я не розумію, ви про який тест говорите. Можна ж вагітність визначити за допомогою крові або за допомогою мочі. Всі ті тести, які в аптеках продаються - це за допомогою мочі. А кров беруть тільки у поліклініці.
Лина
#3 Оставлено : понедельник, 21 февраля 2022 г. 22:39:57(UTC)

Ранг: Сержант Класс 3

Навіщо мені кров? Я хочу купити звичайний тест на вагітність в аптеці. Але їх там дуже багато, і який краще взяти - я не знаю. Тому що, як я чула, буває так, що жінка вагітна, а тест на показав. Уявляєте, який потім сюрприз буде ) .
bubolin
#4 Оставлено : понедельник, 21 февраля 2022 г. 22:48:38(UTC)

Ранг: Звездный Генерал

Сказал(а) «Спасибо»: 6 раз
Тест на вагітність може достовірно не показати результат, коли ще дуже маленький строк. Наприклад, тест на вагітність до допомогою крові можна робите десь на одинадцятий день від моменту зачаття, а тест на вагітність за допомогою сечі - приблизно на восьмий-дев'ятий день від моменту зачаття.
Який вибрати тест я думаю, особливої різниця немає. Тим паче зараз дуже багато тестів на вагітність та овуляцію https://apteka-ds.com.ua/catalog/diahnostychni-testy/testy-na-vahitnist-ta-ovulyatsiyu
Моя дружина, наприклад, якось використовувала тест-смужку для визначення вагітності підвищеної чутливості Pharmasco Secret plus. Він коштує 36 гривень. Ось так він виглядає:

Пользователи, просматривающие эту тему
Guest