Розвиток Дитини
Ласкаво просимо на форум про розвиток дитини, щоб скористатися функціями форуму - зареєструйтесь.
Де купити геймерське крісло?
befed
#1 Оставлено : вторник, 25 октября 2022 г. 19:52:51(UTC)

Ранг: Артиллерийский сержант Класс 3

Группы: Registered

Хочу купити собі геймерське крісло, але хочеться так само що б воно було не тільки комфортним і якісним, але і презентабельним. Чи можливо придбати подібне крісло в межах 20 тисяч гривень?
Antonov
#2 Оставлено : вторник, 25 октября 2022 г. 19:53:52(UTC)

Ранг: Сержант Класс 3

Зараз дуже всі ігрові крісла виглядають дуже презентабельно, просто є варіанти які виглядають як бізнес крісла, а є більш прості, я б навіть сказав спортивні. Які саме вас більше цікавлять? Мені більше подобаються прості варіанти, без шкіряної обшивки.
befed
#3 Оставлено : вторник, 25 октября 2022 г. 19:54:09(UTC)

Ранг: Артиллерийский сержант Класс 3

Мені не підійде такий варіант, він просто не впишеться в мій інтер'єр. Я хотів би придбати саме варіант з шкіряною обшивкою, що б крісло було більш презентабельне, але так само дуже важливо що б в ньому було комфортно сидіти, тому що за пк я сиджу дуже довго.
Antonov
#4 Оставлено : вторник, 25 октября 2022 г. 19:54:36(UTC)

Ранг: Сержант Класс 3

Безумовно найголовніше що б вам було дуже комфортно сидіти в кріслі. В ідеалі посидіти в ньому і затестить, але я чесно сказати набував собі крісло відомої фірми ігрових крісел і воно апріорі виявилося дуже комфортним. Я вибрав для себе ігрове крісло https://www.3ona51.com/ua/gaming-chairs / Hator Arc, воно виглядає дуже презентабельно і мені здається воно впишеться в будь-який інтер'єр. В цілому я працюю за пк і веду стрімінги приблизно 4-5 годин в день і мені в ньому знаходиться дуже комфортно, що найважливіше в ньому є підтримка попереку, а це зазвичай сама проблемна зона для ігрових кресел.
Taras77
#5 Оставлено : среда, 26 октября 2022 г. 22:26:55(UTC)

Ранг: Рекрут

Игровое кресло – это не только удобство, но и правильное анатомическое положение тела при сидении. Чтобы проводить с комфортом время за компьютером, необходимо позаботиться об удобном положении. А теперь еще нужно позаботиться о тепле в комнате. Себе хотим заказали керамические панели отопления https://bt.rozetka.com.u...4297/tegi131005=otzivi/ Что за них можете сказать?
grihoriy
#6 Оставлено : четверг, 27 октября 2022 г. 13:54:25(UTC)

Ранг: Рядовий

Сказал(а) «Спасибо»: 2 раз
Для работы за столом и хорошее офисное кресло подходит, субъективно. Но дети это святое! Плюс радость от покупки
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest