Розвиток Дитини
Ласкаво просимо на форум про розвиток дитини, щоб скористатися функціями форуму - зареєструйтесь.
Що варто замовляти на чорну п'ятницю?
greenlandskiy
#1 Оставлено : воскресенье, 20 ноября 2022 г. 03:10:41(UTC)

Ранг: Лейтенант

Группы: Registered

Сказал(а) «Спасибо»: 2 раз
Чи не підкажіть, що варто купувати на чорну п'ятницю? Хотів би купити деякі товари, вони точно коштувати не будуть дорого, ще залишиться бюджет, думаю може що то буде за гарною ціною і можна буде взяти?
bubolin
#2 Оставлено : воскресенье, 20 ноября 2022 г. 03:10:50(UTC)

Ранг: Звездный Генерал

Сказал(а) «Спасибо»: 6 раз
Буде багато по знижках, самі подумайте, адже це найкращий розпродаж року, найкрутіші знижки року, чому не буде товарів по акції? Просто думаю що будь-які товари в чорній п'ятниці будуть за крутими та знижками.
greenlandskiy
#3 Оставлено : воскресенье, 20 ноября 2022 г. 03:11:02(UTC)

Ранг: Лейтенант

Сказал(а) «Спасибо»: 2 раз
Ну, я думав купувати собі недорогий телефон і також аксесуари на нього, що ще брати, поки не знаю, думав можливо кавоварку, точніше машинку для варіння кави, але чомусь мені не дуже подобається ціни.
molodoy
#4 Оставлено : воскресенье, 20 ноября 2022 г. 03:11:18(UTC)

Ранг: Лейтенант класс 2

Автор: greenlandskiy Перейти к цитате
Чи не підкажіть, що варто купувати на чорну п'ятницю? Хотів би купити деякі товари, вони точно коштувати не будуть дорого, ще залишиться бюджет, думаю може що то буде за гарною ціною і можна буде взяти?

Варто розуміти, кавомашини досить дорогі, дешевше вони точно не стануть, щойно хіба на розпродажі, чорна п'ятниця https://comfy.ua/ua/black-friday.html радуватиме знижками, може й буде кофемашина саме на цей розпродаж по акції.

Я особисто вже чекаю цього дня, старт продажу чорної п'ятниці, 21 листопада, ніч спати не буду, щоб купити нормальну кількість товарів за знижкою. Думаю купувати багато різної техніки та також не тільки техніку, хочу ще ігрове крісло купити)

Пользователи, просматривающие эту тему
Guest