Розвиток Дитини
Ласкаво просимо на форум про розвиток дитини, щоб скористатися функціями форуму - зареєструйтесь.
Потрібен кухонний комбаїн!
Err
#1 Оставлено : понедельник, 22 марта 2021 г. 19:38:13(UTC)

Ранг: Артиллерийский сержант Класс 3

Группы: Registered

Допоможіть у виборі кухонного комбайна. Не люблю натирати сирий буряк. А ще мені потрібен міксер і блендер. Ось думаю може купити кухонний комбайн? Люблю пекти торти, кекси, тому міксер потрібен. Так само люблю супи пюре, тому подрібнювач теж потрібен. Ось і подумала чи не придбати кухонний комбайн? Але ніколи не бачила їх в якості терки, поділіться досвідом?! Або ж краще все окремо придбати?
ira.zolotaya
#2 Оставлено : понедельник, 22 марта 2021 г. 19:39:38(UTC)

Ранг: Капрал Класс 2

Користуюся в основному влітку для приготування заготовок, а повсякденному житті простіше ножиком нарізати і блендером подрібнити. Місця на кухні багато займає. Його потім відмивати і сушити треба. Простіше і швидше ножем покришити.
kiril.zhilenko
#3 Оставлено : понедельник, 22 марта 2021 г. 19:41:02(UTC)

Ранг: Сержант Класс 2

Автор: ira.zolotaya Перейти к цитате
Користуюся в основному влітку для приготування заготовок, а повсякденному житті простіше ножиком нарізати і блендером подрібнити. Місця на кухні багато займає. Його потім відмивати і сушити треба. Простіше і швидше ножем покришити.

Кремчики і суп пюре дитині роблю, соки вичавлюю, збиваю креми для солодкого або просто омлети. Ріжу овочі, для всього, у мого редмонтовского комбайна багато терок насадок, соки ще з цитрусових вичавлюю.
bubolin
#4 Оставлено : понедельник, 22 марта 2021 г. 19:43:00(UTC)

Ранг: Звездный Генерал

Сказал(а) «Спасибо»: 6 раз
Автор: kiril.zhilenko Перейти к цитате

Кремчики і суп пюре дитині роблю, соки вичавлюю, збиваю креми для солодкого або просто омлети. Ріжу овочі, для всього, у мого редмонтовского комбайна багато терок насадок, соки ще з цитрусових вичавлюю.

Якщо мало місця для зберігання, то краще брати невелику, розбірну кухонну машинку з занурюваним блендером і чашею з ножем, у мене така Редмонд, я дуже задоволений, вона і збиває і перемішує і подрібнює.
Обирали її за порадами зі статті, про те, як вибрати кухонну машину https://journal.rozetka.com.ua/ua/yak-vibrati-kuhonnu-mashinu/ завдяки цим порадам, я обрала саме таку кухонну машину, яка мені дуже підходить. Нею зручно користуватися, вона дуже економить мій час. Всім господиням рекомендую.
beka
#5 Оставлено : суббота, 27 марта 2021 г. 11:01:53(UTC)

Ранг: Сержант Класс 3

В интернете можно найти.
Mamonn
#6 Оставлено : суббота, 27 марта 2021 г. 18:58:08(UTC)

Ранг: Артиллерийский сержант

Здравствуйте! Сейчас это не проблема, все благодаря интернету. Реально просто найти абсолютно все, что тебе может пригодится дома, в гараже или на кухне. Перед покупкой мы всегда сравниваем модели, читаем отзывы и ищем подешевле. Я могу посоветовать классный интернет-магазин denika denika.ua, где все официальное продается, с наличием гарантии, но дешевле. Я так понимаю дело в том, что они не тратят тысячи долларов на рекламу, вот и весь секрет. По комбайнах, берите или Бош, немцы классно делают все, или же Филипс. Цены разные, все зависит от комплектации. Лично я себе не покупал комбайн, а взял многофункциональный блендер и сне его хватает.
Пользователи, просматривающие эту тему
Guest (4)